/* Link */ #et-secondary-nav .menu-item a{ position:relative; left:-955px; }

SonicWall je fokusiran na sprječavanje cyber kriminala, štiteći sve vrste kompanija širom svijeta. Zahvaljujući istraživanju Capture Labs Threat Network, njegova nagrađivana rješenja za otkrivanje i sprječavanje proboja u sistem u stvarnom vremenu – povezana sa značajnim resursima i ekspertizom više od 18.000 lojalnih partnera širom svijeta – okosnica su koja osigurava više od milijun poslovnih i mobilnih mreža i njihovih e-mail klijenata, aplikacija i podataka. Ova kombinacija proizvoda, inovacija i partnerstva donosi rješenja za cyber obranu u stvarnom vremenu, prilagođena specifičnim potrebama više od 500.000 kompanija u više od 215 zemalja. Krajnji rezultat: učinite više sa manje straha!

Partner portal

Registrujte se na SonicWall Partner Portalu i ostvarite pristup opsežnim partnerskim infomacijama, izvanrednim partnerskim programima i alatima koji će pomoći u razvijanju vašeg poslovanja.

My SonicWall

Portal za upravljanje naudžbama i licenciranjem, te registraciju SonicWall uređaja sa pratećom podrškom

Edukacija

Pristupite edukacijskim SonucWall stranicama na kojima su dostupni aktualni seminari iz segmenta prodaje i marketinga, tehnički treninzi, te materijali za preuzimanje

Novosti

Budite informisani i pratite SonicWall novosti