/* Link */ #et-secondary-nav .menu-item a{ position:relative; left:-955px; }

BlackBerry Limited nudi business softverska rješenja, kao i usluge usmjerene na osiguravanje i upravljanje Internet of Things. Usluga BlackBerry Enterprise Mobility Suite, kombinuje i integrira rješenja za mobilnu sigurnost, upravljanje, produktivnost i kolaborativna rješenja, kao što su BlackBerry UEM, BlackBerry Dynamics i BlackBerry Workspaces; BlackBerry AtHoc, sigurno i umreženo rješenje za komunikaciju unutar kriznih situacija; SecuSUITE za državne institucuje, softversko rješenje za šifriranje glasa; BlackBerry Enterprise Consulting i BlackBerry Cybersecurity Consulting; i BBM Enterprise, sigurno rješenje za instant messaging u kompanijama, kao i Communications Platform as a Service.

Partner portal

Registrujte se na BlackBerry Partner Portalu i ostvarite pristup opsežnim partnerskim infomacijama, izvanrednim partnerskim programima i alatima koji će pomoći u razvijanju vašeg poslovanja.

 

Edukacija

Pristupite edukacijskim stranicama BlackBerry na kojima su dostupni aktualni seminari iz segmenta prodaje i marketinga, tehnički treninzi, te materijali za preuzimanje

 

Novosti

Budite informisani i pratite BlackBerry novosti