/* Link */ #et-secondary-nav .menu-item a{ position:relative; left:-955px; }

Software

Prednosti digitalne transformacije možemo iskoristiti za unapređenje poslovanja, ubrzanje poslovnih procesa i poboljšanje efikasnosti zaposlenika, a sve oslanjajući se na softverske alate. Tehnologija može podržati vaše poslovanje i služiti vašim poslovnim ciljevima na najbolji način. Odabirom pravog softverskog rješenja možemo očekivati brojne prednosti od kojih ćemo izdvojiti tri najvažnije.

Poboljšano upravljanje poslovanjem

Upotrebom softverskih rješenja osigurat ćete bolju vidljivost i uvid u vaše poslovne procese. Dobar alat će vam osigurati ažurne podatke, što u konačnici za rezultat daje pravovremene efikasne poslovne odluke. Uvođenjem softverskih rješenja u poslovne procese osiguravate digitalizaciju i automatizaciju, te arhiviranje procesnih znanja ključnih za vaše poslovanje.

*

Smanjenje troškova – povećanje prihoda

Današnji jednostavni i pristupačni alati za marketiranje ili online prodaju vaših proizvoda ili usluga mogu efikasno u kratkom vremenskom periodu i bez dodanih ljudskih resursa uticati na rast vaših prihoda.

Z

Povećanje produktivnosti

Dobro dizajnirana informatička rješenja automatiziraju poslovne procese i smanjuju potrebu za konstantnim unosima podataka. Takva rješenja isporučuju ažurne podatke korisniku i moćan su saradnik uposlenika. Uposlenici se tada mogu fokusirati na poslovne procese maksimizirajući svoja znanja i vještine, te povećavajući svoj radni potencijal i produktivnost kompanije u kojoj rade.

Security Software

Security software pruža integrisani, inteligentan pristup sigurnosti koji obuhvaća sigurnosnu inteligenciju, analitiku i informacije o vanjskim prijetnjama. Omogućuje vam da zauzmete snažan stav o sigurnosti kojim se smanjuju troškovi, poboljšava usluga i omogućuju inovacije. Primjenite sigurnosna rješenja i time smanjite ranjivost računarske mreže i umanjite rizik prekida rada zbog sigurnosnih incidenata. U našem portfoliju su BlackBerry Enterprise Mobility Suite i IBM Security software.

Backup Software

Kada sistemi otkažu, najvažnije je kako brzo možete se vratiti u pogon i osigurati da je vaša digitalna imovina sigurna. StorageCraft Recovery Solutions bekapuju i i repliciraju vaše sisteme i podatake – lokalno ili u cloudu – omogućavajući da sve povratite iz samo jedne datoteke. Rješenja za recovery iz StorageCraft-a pomoći će vam da zaštitite podatke i održavate pristup mreži.

Business Solution Software

Poslovna rješenja pomažu klijentima u implementaciji najboljih rješenja za operativnu izvrsnost, od svakodnevnih aktivnosti pa sve do velikih projekata. Naš duboki portfolio rješava niz potreba klijenata, uključujući upravljanje resursima i procesima, nabavom i marketingom. U našoj ponudi su IBM Business Solution software.

Nudimo kompletan portfolio big data i analytics rješenja koji pomažu Vašoj organizaciji u poslovnim odlukama. Analytics pruža end-to-end ekosistem podataka, analize uz kognitivni pristup, a neka od najpoznatijih rješenja u cloudu, on-premise kao i u hibridnim okruženjima omogućuju unaprijeđenje poslovnih procesa što rezultira novim idejama sa pozitivnim ishodima. Ponuda obuhvaća IBM Analytics.

Portfolio obuhvaća opcije za razvoj i kreacijua mobilnih aplikacija ili business email sa integriranim poslovnim aplikacijama i dodacima za društvene mreže. U ponudi imamo IBM Mobile and Social Softwares.

Želite znati više o softverskim rješenjima?

Kontaktirajte nas!

IBM

Prodajni predstavnik

Maja MALBAŠIĆ
Business Development Manager

Phone: +387 33 770 227
Mobile: +387 61 739 075
Mobile: +387 63 280 704
E-mail: maja.malbasic@asbis.ba

BlackBerry

Prodajni predstavnik

Ajdin ZILIĆ
Product Line Sales Manager

Phone: +387 33 770 208
Mobile: +387 62 991 957
E-mail: ajdin.zilic@asbis.ba