/* Link */ #et-secondary-nav .menu-item a{ position:relative; left:-955px; }

Netgear sigurnosna rješenja

U poslu, povjerenje je sve. Kada je riječ o vašoj mreži, to je još važnije. Bilo da se radi o maloj kompaniji s velikim snovima ili poslovanju srednje veličine, budite spremni poduzeti sljedeći korak i osigurajte dijeljene pristupe, sigurno povežite udaljene lokacije i pružite zaposlenicima alate za sigurnu realizaciju zadataka. Netgear pruža rješenja za umrežavanje, pohranu i sigurnost bez troškova i složenosti velikih IT službi. Napredni asortiman pouzdanih i pristupačnih proizvoda za umrežavanje lako se instalira i održava.

Insight VPN Routers

Koristeći VPN za udaljene veze, male kompanije grade slojevitu sigurnost. VPN za udaljeno poslovno umrežavanje čuva privatne osjetljive informacije. To je dodatna mjera sigurnosti ukoliko već radite na sigurnoj mreži, ali je važno koristiti VPN-ove preko otvorenih javnih Wi-Fi veza. Današnja VPN rješenja mogu biti dugotrajna i zamorna za konfiguriranje, što otežava primjenu u malim komanijama koja nemaju nikakvu IT stručnost. Netgear nudi intuitivno i jednostavno rješenje kako bi najlakše izvršili implementaciju VPN-a i konfiguraciju.

UTM Firewalls

NETGEAR ProSECURE® UTM serija all-in-one firewalla kombinira naprednu firewall aplikaciju s najboljim tehnologijama za jačanje sigurnosti kompanija kao što su anti-virus, anti-spam, filtriranje weba i sprečavanje upada (IPS), kako bi zaštitili kompanije od današnjih prijetnji putem weba, e-pošte i mreže.

VPN Firewalls

NETGEAR ProSAFE® poslovna klasa VPN firewalla idealni su za udaljene urede / podružnice te pružaju siguran mrežni pristup između lokacija sjedišta i dislociranih ureda / podružnica. ProSAFE® firewall isporučuje Stateful Packet Inspection (SPI), Virtual Private Network (VPN), Network Address Translation (NAT), AES i 3DES Encryption, Denial of Service (DoS) zaštitu i još mnogo toga.

Zahtjev za konsultacije

Naše stručno osoblje Vam stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja i donošenje odluke o izboru odgovarajućeg proizvoda u skladu sa potrebama Vaše kompanije.

8 + 1 =