/* Link */ #et-secondary-nav .menu-item a{ position:relative; left:-955px; }

Fortinet sigurnosna rješenja

Fortinet pruža vrhunske proizvode za sigurnost mreže i sadržaja. Njihov jedinstveni Security Fabric kombinira sigurnosne procesore, intuitivni operativni sistem i primijenjenu inteligenciju prijetnji kako bi vam pružila provjerenu sigurnost, izvanredne performanse i bolju vidljivost i kontrolu – uz jednostavnije upravljanje. Fortinetov Security Fiber pruža jedinstven pristup koji je integriran i automatiziran.

Network Security

Organizacijama su potrebne mreže visokih performansi i jaka sigurnost. Fortinetovo rješenje za mrežnu sigurnost sastavni je dio sigurnosnog Fortinet sistema koji omogućuje potpunu vidljivost i pruža automatsku zaštitu od prijetnji. Pokreće ga jedan operativni sistem i donosi vodeću sigurnost u industriji, neusporedivu izvedbu i smanjuje složenost.

Application Security

Prijetnje na internetu su konstantne i često ciljaju web-aplikacije važne za poslovanje. Napadači rutinski pokušavaju koristiti e-mail kako bi dosegli krajnje korisnike, te njihove sisteme. Fortinetov Application Security Solution sastoji se od integriranog skupa proizvoda koji štite web aplikacije i e-mail od naprednih prijetnji. Fortinet Web Application Security rješenje brani internetske aplikacije i osigurava promet pomoću FortiWeb Web Application Firewalls i FortiADC Application Delivery Controllers.

Network Operations

Kako organizacije prihvaćaju digitalnu transformaciju, one nenamjerno stvaraju složena, ranjiva mrežna okruženja koja je teško osigurati. Organizacijama je potrebna sigurnosna strategija koja daje prioritet mrežnim operacijama upravljanim automatizacijom koje pomažu u sprječavanju kršenja mrežnih protokola. Fortinetovo rješenje za mrežne operacije pruža integriranu sigurnosnu arhitekturu s mogućnostima automatiziranih mrežnih operacija, a koje mogu eliminirati upade.

Endpoint and Device Protection

Fortinet rješenja za zaštitu krajnjih točaka i uređaja nude potrebnu sigurnost Internet of Things (IoT) i sigurnost i kontrolu nad svim uređajima u cijeloj mreži. Uz proaktivnu zaštitu krajnjih tačaka, organizacije mogu osigurati da su njihove mreže zaštićene od najnovijih prijetnji.

Multi-Cloud Security

Tranzicijom na cloud okruženje, organizacije se sve više oslanjaju na usluge i infrastrukture temeljene na cloudu. Ipak, organizacije često završavaju sa skupom tehnologija koje koriste različite sigurnosne kontrole u različitim cloud okruženjima. Fortinet Multi-Cloud rješenja pružaju potrebnu vidljivost i kontrolu nad svim infrastrukturama u cloudu, omogućujući siguran rad aplikacija i povezanost od data centara do clouda.

Secure Access

Dok krajnji korisnici žele brz Wi-Fi i pristup internetu bez prekida, IT-u je potrebna smanjena složenost upravljanja mrežom, aplikacijama i uređajima. Fortinetovo rješenje za siguran pristup pruža sveobuhvatnu sigurnost na LAN infrastrukturi, pružajući najfleksibilniju sigurnosnu platformu.

Zahtjev za konsultacije

Naše stručno osoblje Vam stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja i donošenje odluke o izboru odgovarajućeg proizvoda u skladu sa potrebama Vaše kompanije.

8 + 6 =