/* Link */ #et-secondary-nav .menu-item a{ position:relative; left:-955px; }

Ubiquiti mrežna rješenja

 

 

Ubiquiti Inc. trenutno se fokusira na tri glavne tehnologije: visokokapacitetski distribuirani pristup internetu, integrirane informacijske tehnologije i potrošačka elektronika nove generacije za kućnu i osobnu upotrebu.

Ubiquiti se fokusira na demokratizaciju tehnologije mreža na globalnoj razini – skupne isporuke gotovo 85 milijuna uređaja igraju ključnu ulogu u stvaranju infrastrukture mreža u više od 200 zemalja i teritorija diljem svijeta. Njihovi profesionalni mrežni proizvodi pokreću platforme UNMS i UniFi za pružanje visokokapacitetskog distribuiranog pristupa internetu i integrirano upravljanje informacijskom tehnologijom.

Unifi

UniFi je kompletni ekosistem mreže od početka do kraja, namijenjen poslovnim subjektima i pametnim kućama svih veličina.

UniFi predstavlja moderno rješenje koje vam omogućuje da bez napora upravljate s 100 pristupnih tačaka na isti način na koji upravljate s pojedinačnom pristupnom tačkom. Nudi performanse hardvera vrhunske kvalitete za poduzeća u različitim elegantno dizajniranim oblicima, prilagođenim različitim primjenama u svakom profesionalnom okruženju.

UniFi OS je moćan i intuitivan operativni sustav koji omogućuje cjelovito iskustvo upravljanja svim vašim IT potrebama. Uz naše posebno dizajnirane hardverske uređaje, imat ćete neusporedivu kontrolu nad vašom mrežom i WiFi-jem, sigurnosnim kamerama, VoIP telefonima, kontrolom pristupa vratima, pametnom rasvjetom za poduzeća, digitalnim znakovima i mnogo, mnogo više!

Povežite se s UniFi Gateway konzolom za potpuno opremljenu UniFi mrežu, uključujući poboljšanu mrežnu sigurnost i analitiku prometa, ugrađeni VPN pristup i iznimno intuitivno upravljanje usmjeravanjem temeljenim na politikama (Policy-Based Routing – PBR).

 

AmpliFi

AmpliFi je više od običnog routera: to je vrhunski Wi-Fi sistem. Sa 802.11ac Wi-Fi s turbopunjačem, AmpliFi koristi više samokonfigurirajućih radija i naprednu antensku tehnologiju kako bi uveo sveprisutnu Wi-Fi pokrivenost u bilo koji ugao vaše kompanije.

UISP

UISP je rješenje namijenjeno pružateljima internetskih usluga i uključuje UNMS, airMAX, EdgeMAX, airFiber, UFiber i druge tehnologije.

UISP Design Center automatski predlaže kompatibilne uređaje na temelju onoga što vam je prioritet, bilo da je to optimalna izvedba, ekonomičnost ili oboje. Jednostavno označite lokacije planirane postavke na mapi, a platforma će generirati popis materijala koje će vam biti potrebne kako biste brzo postavili svoj hardver i uspostavili veze.

 

Zahtjev za konsultacije

Naše stručno osoblje Vam stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja i donošenje odluke o izboru odgovarajućeg proizvoda u skladu sa potrebama Vaše kompanije.

9 + 9 =