/* Link */ #et-secondary-nav .menu-item a{ position:relative; left:-955px; }

Supermicro mrežna rješenja

Otkrijte Top-of-Rack Ethernet switching tehnologija i uz Supermicro mrežne adaptere poboljšajte propusnost mreže i performanse aplikacija pomoću značajki koje maksimiziraju propusnost i rasterećuju CPU resurse.

25GbE/10GbE Ethernet Top of Rack Switch

Tehnološki napredak uračunarstvu i pohrani podataka dovode do inovacija u arhitekturi aplikacija. Te novije aplikacije zahtijevaju veću propusnost mreže i manju latenciju – omogućujući kraće vrijeme za dovršenje posla

 

Supermicro Intel® Omni-Path 100Gbps 48-port Switch

1U 48-portni switch sa 100Gbps koji podržava Omni-Path arhitekturu koristi Intelov Scalable System Framework (SSF) za rješavanje rastućih zahtjeva u analizi podataka visokih performansi, machine learning, vizualizaciji, tradicionalnom modeliranju i simulaciji

Advanced SDN Capable Switching

Otvoreno umrežavanje korisnicima pruža mogućnost da maksimiziraju učinkovito i fleksibilno korištenje vrijednih resursa u data centrima, a istovremeno pružaju idealnu platformu za upravljanje i održavanje tih resursa u skladu s potrebama organizacije.

Layer 3 Ethernet Switches

1U form factor daje korisnicima mogućnost optimizacije implementacije u top-of-rack okruženju. Sveobuhvatni softverski paket usmjeravanja i protokola osigurava optimalne performanse čak i u najzahtjevnijim mrežnim okruženjima u poslovnoj klasi. Idealan je za organizacije s rastućim i konsolidiranim data centrima.

Zahtjev za konsultacije

Naše stručno osoblje Vam stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja i donošenje odluke o izboru odgovarajućeg proizvoda u skladu sa potrebama Vaše kompanije.

4 + 10 =