/* Link */ #et-secondary-nav .menu-item a{ position:relative; left:-955px; }

Netgear mrežna rješenja

Netgear proizvodi pokrivaju širok raspon networking tehnologija kao što su wireless (WiFi i LTE), Ethernet i powerline, s naglaskom na pouzdanost i jednostavnost korištenja. Proizvodi uključuju žičane i bežične uređaje za širokopojasni pristup i mrežnu povezanost, a dostupni su u više konfiguracija kako bi zadovoljili potrebe poslovnih korisnika.

Pomoću aplikacije NETGEAR Insight ili portala Insight Cloud možete brzo postaviti, nadzirati i upravljati svojim nsight Managed Switchevima, Wireless Access Point uređajima, VPN routerima, kao i ReadyNAS storage uređajem.

Switches

Za veće mreže kompanija i campus mreže, Netgear Fully Managed infrastrukture jednostavno povezuju krajnje korisnike, konvergentne usluge, servere i sisteme za pohranu preko visoko fleksibilnih jezgri, sistema distribucije i pristupnih slojeva.

 

Network Storage

ReadyNAS vam omogućuje da učinite više s vašim poslovnim podacima nego što ste ikada mislili da ih možete priuštiti

 

Wireless

Iskusite Wi-Fi u poslovnoj klasi s vrhunskim Wave 2 802.11ac performansama i opsegom, zajedno s pouzdanošću poslovnog nivoa za obradu velike gustoće klijenata.

Zahtjev za konsultacije

Naše stručno osoblje Vam stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja i donošenje odluke o izboru odgovarajućeg proizvoda u skladu sa potrebama Vaše kompanije.

7 + 5 =