/* Link */ #et-secondary-nav .menu-item a{ position:relative; left:-955px; }

Lenovo Storage

Jednostavno upravljanje, jednostavno mjerenje, uvijek dostupan. Računajte na Lenovo u slučaju rješenja za pohranu podataka u vašoj kompaniji. Lenovo se prilagođava vašim rastućim virtualnim okruženjima, uklapa se u vaš postojeći proračun i osigurava da su podaci spremni kada vam je to potrebno.

Storage-Area Network

Jednostavan i pristupačan storage-area network (SAN) s naprednim mogućnostima za integraciju u postojeću infrastrukturu ili pokretanje nove.

 

Direct-Attached Storage

JBOD-ovi i jedinice za proširenje pružaju fleksibilnu, ekonomičnu pohranu visokog kapaciteta. Idealan za okruženja ograničena prostorom i troškovno osjetljive korisnike.

UNIFIED Storage

Modernizirajte svoj data centar i ubrzajte poslovanje. Flash i hibridna flash memorija nove generacije – redefiniranje visokih performansi, fleksibilnosti, pouzdanosti i sigurnosti.

Tape Storage

Tape tehnologija je jedna od energetski najučinkovitijih, sigurnih i prijenosnih dugoročnih rješenja za pohranu podataka. Lenovo nudi širok izbor ove vrste sistema kako bi zadovoljio vaše potrebe.

Zahtjev za konsultacije

Naše stručno osoblje Vam stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja i donošenje odluke o izboru odgovarajućeg proizvoda u skladu sa potrebama Vaše kompanije.

15 + 4 =