/* Link */ #et-secondary-nav .menu-item a{ position:relative; left:-955px; }

Lenovo Client sistemi

U partnerstvu s kompanijom Lenovo pokrenite svoje poslovanje, a uz to dobijte ekskluzivne popuste za članstvo u LenovoPRO.

Laptopi

Orjentisani na poslovni svijet, Lenovo brine da svakoj kompaniji osigura laptope koji omogućuju da njihovi svakodnevni poslovi funkcionišu a da cijene istih ne zadaju glavobolje. Obzirom da ne postoje dvije iste kompanije, te da je iza Lenova više od 25 godina u izgradnje laptopa s nizom mogućnosti za sve vrste aplikacija, krajnjih korisnika i proračuna, u ponudi je mnogo različitih modela za pronalaženje savršenog rješenja.

 

Desktopi

ThinkCentre desktopi omogućavaju rad profesionalaca diljem svijeta. Konstruirani tako da maksimalno povećaju produktivnost, trajni su, pouzdani i sigurni. Portfolio obuhvaća tradicionalne desktope, ultracompact powerhousea do modernih all-in-one uređaja.

 

Monitori

Ekrani koji će se uklopiti u vaš poslovni ambijent izuzetnim dizajnom i vrhunskim performansama. Birajte iz širokog portfolia, uključujući LED i infinity displeje, s podesivim stalcima i ostalim funkcionalnostima.

Zahtjev za konsultacije

Naše stručno osoblje Vam stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja i donošenje odluke o izboru odgovarajućeg proizvoda u skladu sa potrebama Vaše kompanije.

12 + 1 =