/* Link */ #et-secondary-nav .menu-item a{ position:relative; left:-955px; }

Dell Client sistemi

Dizajnirani za uspjeh – nagrađivani uređaji prilagođeni za savremeni način poslovanja. Jenostavni za korištenje i izuzetno sigurni poslovni računari te, podržani ostalim komercijalnim portfolijem proivoda, nude izuzetne performanse. Više nema ograničenja u tome šta vaša kompanija može postići.

Dell Latitude laptopi

Računari koji vam omogućuju da radite produktivnije. Prijavite se pomoću čitača otiska prsta na tipku za uključivanje i Dell ExpressSign-in, senzor blizine koji budi uređaj kada ste blizu i zaključava ga kada ste odsutni. ExpressConnect povezuje s najboljim Wi-Fi vezama za manje odlaganja u konekciji. Ostanite produktivni dulje s vodećim vijekom trajanja baterije i ExpressCharge, koji može napuniti bateriju na 80% u jednom satu.

 

Dell OptiPlex desktop i All-in-One

Zahvaljujući inovacijama i moćnim procesorima, najsigurnija stolna računala na svijetu omogućuju vam da poslovate na svoj način. Već četvrt stoljeća OptiPlex inovira i podržava lidere u mnogim industrijama, kao što su medicina, maloprodaja, obrazovanje, vlada, finansije.

 

Dell Precision radne stanice

Vaša vizija ne poznaje granice sa snagom Precision uređaja koji stoje iza vaših najvećih projekata. Uz niz skalabilnih rješenja – uključujući 2-u-1, All-in-One, mobilne, tower i rack radne stanice – tu je za vas Precision za pretvaranje bilo kakve pretpostavke u stvarnost.

Dell Wyse Thin Clients

Dell nudi širok izbor sigurnih, pouzdanih i ekonomičnih Wyse Thin Client rješenja dizajniranih da se integrrišu u bilo koju virtualiziranu ili web-baziranu infrastrukturu, a istovremeno zadovoljavaju proračunske i izvedbene zahtjeve za bilo koju aplikaciju.

 

Dell monitori

Nagrađivani monitori dizajnirani su tako da odgovaraju svim poslovnim potrebama i proračunu. Napravljeni s izvanrednom pouzdanošću, Dell monitori prepuni su značajki koji povećavaju produktivnosti. UltraSharp monitori uključuju naprednu tehnologiju monitora dostupnu za vrhunske performanse.

 

Zahtjev za konsultacije

Naše stručno osoblje Vam stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja i donošenje odluke o izboru odgovarajućeg proizvoda u skladu sa potrebama Vaše kompanije.

1 + 11 =