/* Link */ #et-secondary-nav .menu-item a{ position:relative; left:-955px; }

Infrastruktura

Učinkovito udružite i iskoristite hardverske resurse. Koristite virtualizaciju od pojedinačnih storage rješenja do cijelog data centra uz platformu nove generacije standardiziranih API-ja i rastućih ekosistema rješenja za zadovoljavanje širokog spektra potreba korisnika.

Storage sistemi osiguravaju adekvatan prostor za centraliziranu pohranu podataka, no osim toga osiguravaju i efikasno iskorištavanje i brzo dodjeljivanje diskovnog prostora te jednostavniju izradu sigurnosnih kopija podataka. Kao temelj moderne ICT infrastrukture, storage rješenja predstavljaju osnovni preduvjet za ostvarivanje sistema visoke dostupnosti pohranjenih podataka uz kontinuirano poslovanja te za rješenja za backup podataka.

Kao jedna od vodećih kompanija u pružanju inovativnih informatičkih usluga, te distribuciji vrhunske informatičke opreme i tehnologije na bosanskohercegovačkom tržištu, nudimo našim partnerima sveobuhvatna rješenja za uspješno savremeno poslovanje. Kvalitetna i dobro organizovana IT infrastruktura je jedan od preduslova za radnu učinkovitost, stoga se oslonite na naš ekspertni tim koji će analizirati vaše zahtjeve i potrebe, te u skladu s njima odgovoriti sa najboljim rješenjem.

SERVER

Pristupajte svojim podacima, dijelite ih uz zajedničko korištenje, pokrećite aplikacije sa više korisnika, hostirajte intranet kompanije sa sigurnosnom kopijom

STORAGE

Pohranjujte više podataka i trošite manje resursa, a ubrzajte put svoje kompanije kroz inovacije prema

CLIENT SISTEMI

Osnažite svoje poslovanje sa najučinkovitijim, najsigurnijim i najpouzdanijim IT sistemom, uključujući laptope, desktope, radne stanice i monitore s izuzetnom podrškom tehničkog osoblja

Želite znati više o infrastrukturnim rješenjima?

Kontaktirajte nas!

Lenovo

Prodajni predstavnik

Kenan SERHATLIĆ
Product Line Sales Manager

Phone: +387 33 770 207
Mobile: +387 62 991 958
E-mail: kenan.serhatlic@asbis.ba

IBM

Prodajni predstavnik

Maja MALBAŠIĆ
Business Development Manager

Phone: +387 33 770 227
Mobile: +387 61 739 075
Mobile: +387 63 280 704
E-mail: maja.malbasic@asbis.ba

IT podrška

Iva STANIĆ
IT Manager

Phone: +387 33 770 226
Mobile: +387 61 898 553
E-mail: iva.stanic@asbis.ba