/* Link */ #et-secondary-nav .menu-item a{ position:relative; left:-955px; }

Prestigio rješenja za poslovne komunikacije

Prestigio u svojoj ponudi nudi ekrane velikog formata osjetljive na dodir koji su namijenjeni za prezentacije. Zajedno sa pripadajućom programskom podrškom za spajanje na ostale uređaje čini ga idealnim za konferencijske sale. MultiBoard kombinira moderan ekran osjetljiv na dodir u veličini od 55” do 98” te snažan računar temeljen na Windows Pro operativnom sistemu.

Koristite MultiBoard poput računara: otvorite dokumente, surfajte internetom, gledajte videozapise, slušajte muziku, crtajte, zapisujte, označavajte i komunicirajte. Čak nije potrebno da budete blizu Prestigio MultiBoarda prilikom prezentacije. Sjednite uz svoje kolege i prezentirajte svoje ideje putem Vašeg mobilnog uređaja ili koristite svoj mobilni uređaj kao touch pad (uz korištenje besplatne EasiConnect aplikacije). A kao bonus, možete dijeliti prikaz na MultiBoard ekranu s mobilnim uređajima Vaših kolega na kojima će se prikazivati isto. Sve što vam je potrebno je WiFi i odgovarajuća aplikacija.

Multiboard

Jednostavan i multifunkcionalan uređaj koji zamjenjuje projektor, računar, flipchart table i ostale ekrane u konferencijskoj sali. Koristi se za korporativne treninge i seminare, prodajne prezentacije, sastanke i pregovore, te konferencijske pozive i webinare.

 

Interactive touch table

Jednostavno korištenje, interaktivne opcije i user-friendly sučelje čine digitalni stol prikladnim, popularnim i učinkovitim sredstvom prezenatacije za kupce i partnere.

Zahtjev za konsultacije

Naše stručno osoblje Vam stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja i donošenje odluke o izboru odgovarajućeg proizvoda u skladu sa potrebama Vaše kompanije.

15 + 4 =