/* Link */ #et-secondary-nav .menu-item a{ position:relative; left:-955px; }

Philips rješenja za poslovne komunikacije

Sa Philips Professional ekranima i digitalnim rješenjima kreirajte moderno poslovno okruženje te poboljšajte interne i eksterne poslovne komunikacije. Budite dojmljivi i inovativni za poslovne partnere koji posjete vaše urede.

Sale za sastanke opremite sa multi-touch ekranima i ekranima velikih format na kojima ćete prezentirati vaše poslovne ideje, planove i rezultate, a u prijemnim prostorima oglašavajte svoje ponude na signage rješenjima.

D-Line Display

Vrhunska kvaliteta slike na D-Line profesionalnim 4K UHD ekranima osigurava prave boje i intenzivan kontrast. Sadržaj iz više izvora možete jednostavno prikazati na jednom zaslonu, te ih koristiti u salama za sastanke kao i za oglašavanje.

Multi-Touch Display 10"/24"

All-in-one rješenje u dvije dimnzije za moderan način informisanja i prezentacije. Koristite manji ekran za upravljanje rasporedom aktivnosti u konferencijskim salama, te veće ekrane za interaktivnu prezentaciju sadržaja prezentacija.

Video Wall Display

Pogodan za konferencijske sale i veće poslovne prostore. Jasan kontrast i tanki okviri omogućuju jasnu prezentaciju sadržaja. Zadivite vaše partnere vrhunskom kvalitetom slike.

Zahtjev za konsultacije

Naše stručno osoblje Vam stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja i donošenje odluke o izboru odgovarajućeg proizvoda u skladu sa potrebama Vaše kompanije.

2 + 1 =