/* Link */ #et-secondary-nav .menu-item a{ position:relative; left:-955px; }

IIYAMA rješenja za poslovne komunikacije

Za koroprativnu upotrebu IIYAMA vama nudi ILFD seriju (Interactive Large Format Displays) koji su jednostavni za upotrebu i spremni za rad 24/7 bez ikakvih ograničenja. Kompatibilni sa gotovo svim uređajima i softverima koji su trenutno dostupni na tržištu a mogu djelovati i kao samostalno rješenje. Dostupni su u Full HD (1920×1080) ili s 4K (3480×2160) rezolucijom, s tri moguće orijentacije – portret, landscape i licem prema gore i s mnogim drugim značajkama koje će vam pomoći u svakodnevnom radu.
Dodatne pogodnosti uključuju ​​premaz protiv odsjaja koji upija ambijentalno svjetlo, smanjuje refleksije i osigurava jasnoću čak i na osvijetljenim područjima. Senzor ambijentalnog svjetla automatski prilagođava svjetlinu ekrana koja odgovara razini svjetlosti u prostoriji. Koriste Android operativni sistem s besplatnim aplikacijama kao što su Note, aplikacija za digitalnu ploču, ScreenSharePro i funkciju za reprodukciju medija.

Interactive Large Format Display

Profesionalni, čvrsti i robusni. Dostupni u veličinama 32 ”- 86” sa PCAP tehnologijiom ili Infrared multi-touch tehnologijom. Vrhunski ekrani koji se odlikuju izuzetnom jasnoćom boja i jasnom i detaljnom slikom iz svih uglova.

Zahtjev za konsultacije

Naše stručno osoblje Vam stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja i donošenje odluke o izboru odgovarajućeg proizvoda u skladu sa potrebama Vaše kompanije.

3 + 7 =