/* Link */ #et-secondary-nav .menu-item a{ position:relative; left:-955px; }

Prestigio rješenja za oglašavanje

Interaktivna digitalna rješenja su najučinkovitiji način oglašavanja koji prezentiraju reklamne poruke i informacije u dinamičnom i vrlo lako prilagodljivom formatu koji zaokuplja pažnju potencijalnih klijenata. Prema statističkim podacima 90% ljudi zapaža i ono najbitnije, pamti reklamni sadržaj emitiran na displayu što je i do 8x efikasnije i učinkovitije od oglašavanja u tradicionalnim medijima.

Prestigio Digital Solutions u svojoj ponudi predstavlja cjelovita rješenja. Sastoje se od All-in-One uređaja za prikaz raznovstnih sadržaja – totemi i kiosci, te Digital SIgnage Cloud Platforme koja omogućava centralizovano upravljanje Digital SIgnage uređaja na preko 100 različitih lokacija. Sistem zahtjeva stabilnu internet konekciju, a rješenje se može primjeniti na bilo koji IOS, Android i Windows uređaj.

Interactive Digital Totem

Rješenje koje nudi direktnu komunikaciju sa potrošačima putem ciljanog oglašavanja i interaktivnog sadržaja po povoljnoj cijeni.

Digital Signage Video Wall

Isporučite zapanjujuće privlačne kampanja putem digitalnog oglašavanja temeljenog na cloudu. Transparentni Video Wall koriste tehnologiju bočnog osvjetljenja koja savršeno nadopunjuje prozore trgovačkog ili poslovnig centra.

Transparent LED Poster

Potpuno novo i kreativno rješenje digitalnog oglašavanja za maloprodaju, bankarstvo, izložbe i sajmove, te mjesta javnog transporta, Prestigio Transparent LED Display Poster brzo je postao veliki trend na tržištu Digital Signage.

Digital Signage Interactive Kiosk

Interaktivni kiosk posjeduje zaštitno kaljeno staklo, interni računar i multi-touch. Dizajn kioska savršeno se uklapa u bilo koju trgovinu, javno mjesto ili instituciju i pogodan je za navigaciju i informiranje o relevantnim promocijama i oglašivačkim aktivnostima.

Interactive touch table

Jednostavan za korištenje, interaktivne opcije i user-friendly sučelje čine digitalni stol prikladnim, popularnim i učinkovitim sredstvom komunikacije s kupcima.

Digital Shelf LED Signage

Digitalna polica pruža jedinstvenu priliku za pretvaranje obične police u moćan marketinški alat za komunikaciju s kupcima, te doprinosi smanjenju troškova oglašavanja, vremena i resursa koji su potrebni za ručnu promjenu cijena i sadržaja.

Zahtjev za konsultacije

Naše stručno osoblje Vam stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja i donošenje odluke o izboru odgovarajućeg proizvoda u skladu sa potrebama Vaše kompanije.

10 + 11 =