/* Link */ #et-secondary-nav .menu-item a{ position:relative; left:-955px; }

Philips rješenja za oglašavanje

Biti viđen. Uz zapanjujuću rezoluciju i oštar kontrast, Philips Professional Displays ostvaruju veliki uticaj na privlačenje i zadržavanje pozornosti. Bilo da je ekran iznimno visoke svjetline koji privlači pozornost Ili pametni ekran osjetljiv na dodir koji može ciljano prikazivati sadržaj.

Video Wall Display

Privucite pažnju pomoću profesionalnog X-Line video wall ekrana. Jasan kontrast i tanki okviri omogućuju jasnu prezentaciju sadržaja. Pogodni za javna mjesta, konferencije, hotele.

 

D-Line Display

Neka se Vaša reklama ističe na D-Line profesionalnim 4K UHD ekranima. Vrhunska kvaliteta slike osigurava prave boje i intenzivan kontrast. Sadržaj iz više izvora možete jednostavno prikazati na jednom zaslonu.

 

H-Line Display

Ostanite vidljivi i danju i noću uz Philips H-Line ultra-svijetli profesionalni 4K UHD ekran. Nevjerojatna jasnoća i kontrast čine ovo rješenje savršenim za izloge.

P-Line Display

Idealan za zahtjevna radna okruženja. Robusne komponente osiguravaju besprijekoran rad, a široki ugao gledanja osigurava da su ključne informacije jasne.

Multi-Touch Display

Višenamjenski Multi-Touch Smart ekran čini vrhunsko all-in-one rješenje. Jednostavno daljinsko upravljanje sadržajem i lako povezivanje sa 4G modulima.

Zahtjev za konsultacije

Naše stručno osoblje Vam stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja i donošenje odluke o izboru odgovarajućeg proizvoda u skladu sa potrebama Vaše kompanije.

10 + 1 =