/* Link */ #et-secondary-nav .menu-item a{ position:relative; left:-955px; }

Philips rješenja za HORECA industriju

Robusni ekrani izgrađeni su kako bi savršeno radili u 24-satnoj kuhinji i uslovima koje nosi takvo okruženje. Koristite digitalne ekrane za prikaz vaših menija, a touchscreen ekrane za interakciju sa gostima i online naručivanje.

Philips digitalna rješenja doprinijet će živopisnijem ambijentu i idealno će se uklopiti u svaki prostor, pub, kafić ili hotelski restoran.

Q-Line Display

Snažni Q-Line UHD Android ekran sa vrhunskom kvalitetom slike za prikazivanje internetskog i lokalnog sadržaja. Jednostavna instalacija i postavljanje bez dodatnog hardvera.

LED Display

Kreirajte velike zidne ekrane u bilo kojoj veličini spajanjem više LED ekrana. Dizajn bez okvira, širok ugao gledanja i zadivljujuća svjetlina osiguravaju zadivljujuća ostvarenja.

H-Line Display

Ostanite vidljivi i danju i noću uz Philips H-Line ultra-svijetli profesionalni 4K UHD ekran. Nevjerojatna jasnoća i kontrast čine ovo rješenje savršenim za izloge.

P-Line Display

Idealan za zahtjevna radna okruženja. Robusne komponente osiguravaju besprijekoran rad, a široki ugao gledanja osigurava da su ključne informacije jasne.

Zahtjev za konsultacije

Naše stručno osoblje Vam stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja i donošenje odluke o izboru odgovarajućeg proizvoda u skladu sa potrebama Vaše kompanije.

11 + 12 =