/* Link */ #et-secondary-nav .menu-item a{ position:relative; left:-955px; }

Philips rješenja za hotele

Dajte gostima im nezaboravno iskustvo. Od vrhunskih profesionalnih televizora u sobi do touch-screen ekrana prilikom prijave na recepciji, Philips Professional ekrani vam pomažu da radite stvari glatko i jednostavno, te da imate maksimalnu kontrolu. Jedinstvene značajke kao što su Ambilight i CMND nude više interaktivnosti, više kontrole, više stila.

Sa CMND platformom za upravljanje ekranom osoblje hotela može lako kontrolisati televizore – bilo da se radi samo o jednom televizoru ili cijeloj skupini. Televizori u soba poslužit će za opće informacije o hotelu – minimiziranje troškove i korištenje papira zamjenom tradicionalnih letaka i informativnih mapa digitalnom komunikacijom, te pružite ljepši, uredniji i moderniji hotelski doživljaj.

Professional TV 65" Signature

Zadivite svoje goste pametnijim, privlačnijim i bržim Professional TV-om. Očarajte ih Ambilight tehnologijom, ubrzajte interakciju i uživajte u vrhunskim značajkama povezivanja i daljinskog upravljanja.

Professional TV 55"/43" MediaSuite

S ovim moćnim Professional TV-om, živopisna kvaliteta slike je samo početak. Ugrađeni Chromecast i jednostavan pristup Google Play Store daju vam prednost kada se radi o privlačenju gostiju.

D-Line Display

Vrhunska kvaliteta slike osigurava prave boje i intenzivan kontrast. Sadržaj iz više izvora možete jednostavno prikazati na jednom ekranu.

Zahtjev za konsultacije

Naše stručno osoblje Vam stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja i donošenje odluke o izboru odgovarajućeg proizvoda u skladu sa potrebama Vaše kompanije.

6 + 8 =