/* Link */ #et-secondary-nav .menu-item a{ position:relative; left:-955px; }

Digital Signage

Bez obzira u kojoj branši poslujete, uvijek se isplati izgledati profesionalno. Iskoristite efektna singage rješenja i unesite inovativnost u vaše poslovanje.

U doba kada je tržište preplavljeno brojnim proizvodima, a konkurencija nikada nije bila veća, javlja se potreba za što boljim isticanjem vlastitih proizvoda kako bi ih kupci što lakše uočili. Zahvaljujući ubrzanom razvoju tehnologija izrade ekrana, razvio se jedan potpuno novi oblik komuniciranja sa potrošačima putem tehnologije Digital Signage.

Digitalno oglašavanje koristi velike ekrane za prikaz raznih sadržaja. Sadržaji mogu biti informativnog karaktera, multimedijalne reklame, te bilo koji drugi oblik poruke koji oglašivač želi prenijeti svojoj publici. Sadržajem se često upravlja putem računara ili servera. Uređaji omogućavaju trenutno ažuriranje prikazivanog sadržaja na više različitih ekrana, na različitim lokacijama; promotivni sadržaji se putem interneta mogu distribuirati u stvarnom vremenu, a pripremanje i uređivanje sadržaja je značajno olakšano. Poruke koje se prenose su dinamične, jasne i interaktivne što odgovara senzibilitetu današnjeg potrošača.

Iskoristite prednosti interaktivnih ekrana i podigite svoje poslovanje i komunikaciju na jedan sasvim novi nivo. Modernizujte vaše prodajne prezentacije, seminare i treninge, konferencijske pozive i webinare.

RJEŠENJA ZA OGLAŠAVANJE

Osigurajte izvrstan doživljaj poruke kroz besprijekornu sliku, prilagodljivost i fleksibilnost prikazivanja

RJEŠENJA ZA POSLOVNE KOMUNIKACIJE

Podignite poslovnu komunikaciju na novi nivo uz multifunkcionalne interaktivne ekrane

RJEŠENJA ZA HORECA INDUSTRIJU

Modernizirajte rad za veću produktivnost i ponudite vašim gostima digitalno iskustvo i unaprijeđenu uslugu

HOTELSKI TELEVIZORI

Pružite svojoj klijenteli zanimljivo, personalizirano i praktično iskustvo u sobi koje je daleko iznad onoga što mogu pronaći u svojim domovima

RJEŠENJA ZA EDUKACIJU

Interaktivni ekrani koji objedinjuju značajke multimedijalnog projektora, pametne table, flip-chart table i monitora