/* Link */ #et-secondary-nav .menu-item a{ position:relative; left:-955px; }

IBM Watson Content Hub

Watson Content Hub je pravo digitalno iskustvo i CMS rješenje temeljeno na SaaS-u. Jednostavno korištenje za marketare; moćan alat za programere.
Zatražite probni period korištenja usluge

Watson® Content Hub je sistem za upravljanje sadržajem temeljen na Cloudu (CMS) koji nudi AI usluge za kreiranje privlačnih digitalnih sadržaja. Intuitivno korisničko sučelje omogućuje marketarima i web trgovcima da jednostavno i lako kontrolišu web sadržaj čineći ga tako ažururnim.

Bogati API-ji omogućuju programerima postavljanje sadržaja gdje god je to potrebno kako bi se osiguralo dosljedno iskustvo robne marke na svim kanalima, a naša ugrađena CDN s nultom konfiguracijom osigurava visoke performanse.

Korisnici Watson Content Hub sada imaju brz pristup jednoj od najvećih kolekcija profesionalnih kreativnih sadržaja na svijetu kroz novo partnerstvo između IBM-a i Shutterstocka. Saznajte kako možete uštedjeti vrijeme i novac stvarajući prekrasna i izazovna digitalna iskustva.

Karakteristike Watson Content Hub

Jednostavno korištenje

Kreirajte bogat web sadržaj, te jednostavno i brzo ažurirajte slike i tekst. Mogućnost prilagođavanja vaših slika za razne upotrebe

>

Upravljanje sa AI

Povećajte metapodatke o vašem sadržaju kako biste lakše nego ikada pronašli ono što vam je potrebno

l

Prilagodljiv sadržaj

Dizajnirajte sadržaj koji se savršeno formatira bez obzira na kojem uređaju se pregledava

n

Sadržaj je timski sport

Kreirajte i ažurirate sadržaj pomoću jednog repozitorija za sadržaj za dosljedno prezentiranje branda

Developer Tools

Watson Content Hub može vam pomoći integrirati sadržaj u vaše projekte, a da vam pri tome ne stane na put sa svojim zahtjevima i uslovima implementacije. Saznajte više o tome na koji način vam vam Watson Content Hub može pomoći i istražiti bogate REST API-je.

Watson Content Hub Platform

Sadržaj za developere

Ponuda paketa

Zahtjev za konsultacije

Naše stručno osoblje Vam stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja i donošenje odluke o izboru odgovarajućeg paketa usluga u skladu sa Vašim potrebama.

7 + 1 =