/* Link */ #et-secondary-nav .menu-item a{ position:relative; left:-955px; }

IBM QRadar on Cloud

Uz SIEM uslugu svoje resurse fokusirajte na praćenje prijetnji i napada
Zatražite probni period korištenja usluge

QRadar on Cloud je napredno rješenje sigurnosne inteligencije IBM Clouda temeljeno na proizvodu IBM Security QRadar SIEM (Security information and event management). Omogućava vam otkrivanje cybersecurity napada i upada u mrežne sisteme, tako da možete poduzeti radnje prije nego se učini kakva značajnija šteta i daje vam opciju promptne reakcije na sve kritične gubitke podataka.

Obzirom da se radi o Cloud baziranoj usluzi, vi i vaš tim bit ćete usredotočeni na monitoring sigurnosnih uslova i regulisanje najranjivijih segmenata umjesto na nabavku i implementiranje tehnoloških komponenti.

Karakteristike QRadar on Cloud

Pruža elastičnu skalabilnost i brzo vrijeme za vrednovanje

QRadar on Cloud može se brzo prilagoditi potrebama vašeg poslovanja i omogućiti vašem timu da se aktivira monitoring, prikuplja i istražuje događaje u samo nekoliko dana.

Povezuje srodne aktivnosti za određivanje prioriteta incidenata

Jedinstveno identificira i prati srodne aktivnosti u lancu kako bi analitičari mogli imati preglednost od početka do kraja o potencijalnom incidentu.

Omogućuje analitiku u stvarnom vremenu za točno prepoznavanje prijetnji

Analizira podatke o mreži, krajnjim tačkama, imovini, korisniku, ranjivosti i prijetnji kako bi tačno otkrio poznate i nepoznate prijetnje koje drugi propuste. Ugrađena analitika skraćuje vrijeme za vrednovanje podataka kao i potrebu za ekspertima.

i

Pomaže u rješavanju zahtjeva revizije i usklađenosti

Uključuje intuitivni mehanizam za izvješćivanje koji ne zahtijeva napredne vještine pisanja baza podataka i izvještaja. Pruža transparentnost, odgovornost i mjerljivost kako bi se zadovoljile regulative i izvješćivanje o usklađenosti.

Ponuda paketa

Zahtjev za konsultacije

Naše stručno osoblje Vam stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja i donošenje odluke o izboru odgovarajućeg paketa usluga u skladu sa Vašim potrebama.

3 + 11 =