/* Link */ #et-secondary-nav .menu-item a{ position:relative; left:-955px; }

Ove godine je ASBIS-ov petogodišnji rad na servisnoj podršci za Apple proizvode u BiH krunisan proširenjem Ugovora, čime je kompanija ASBIS postala Apple Authorised Service Provider i za iPhone i Beats proizvode.
ASBIS d.o.o. već više od pet godina pruža svojim kupcima punu tehničku i servisnu podršku za Apple Mac, iPad i iPod proizvode, dok je od 31.03.2015. godine postalo i ovlašteni Apple servisni centar za iPhone i Beats by DRE proizvode.
Svoje uređaje možete predati u ASBIS servisni centar u ulici Džemala Bijedića 162, Sarajevo. Kao i svaki ovlašteni servis brenda Apple, ASBIS je u mogućnosti servisirati uređaje kupljene bilo gdje u svijetu.
U skladu sa AASP pravilnikom ASBIS d.o.o. zapošljava Apple certificirane tehničare (ACMT) i Apple Certified Support Professional (ASCP) koji vam mogu pomoći prilikom konfiguracije vašeg OS X sistema. Uposlenici redovno prolaze Apple-ovu obuku i procjene, tako da možete biti sigurni da će vam pomoći visoko kvalificirani i iskusni profesionalci.
Kompanija ASBIS d.o.o. takođe preko mreže ovlaštenih partnera vrši prodaju Apple proizvoda Mac, iPad, iPod, iPhone, Beats te pripadajućih asesoara na teritoriji Bosne i Hercegovine.
Više informacija o kompaniji ASBIS potražite na web stranici www.asbis.ba.
Dobro nam došli!

Radno vrijeme ASBIS servisa:
Ponedjeljak – petak: 09:00-17:00h
Email: servis@asbis.ba
Web:www.asbis.ba
Tel: 033/943-901 ili 033/943-902