/* Link */ #et-secondary-nav .menu-item a{ position:relative; left:-955px; }

AVAD

je platforma koja je dizajnirana sa ciljem pružanja dodatnih pogodnosti, informacija o ponudama, softverskim i hardverskim rješenjima koja će značajno unaprijediti poslovanje svake organizacije.

Povjerenje

najveći SI u BiH kupuju više od 30% IT potreba u Asbisu

Poslovne veze

Više od 700 partnera u prodajnom kanalu

Ljudi

30 uposlenih

Savremeni svijet je svijet izobilja ponude materijalnih dobara svih vrsta, carine više nisu barijera, transport je pojeftinio. Čemu onda služe uvoznici, distributeri? Osvrnimo se na zahtjeve koji nam se nameću. Kako odabrati optimalan server za potrebe poslovanja, koje su najslabije karike postojećeg rješenja, koji način licenciranja softvera odabrati? Implementacija rješenja, servisna i sistemska podrška – sve su to pojmovi koji se donedavno nisu vezali za pojam distribucije.
No, stvari se mijenjaju.

Kao jedan od lidera na tržištu, ASBIS d.o.o. je prepoznao potencijal.
Nikad nismo prestali da redefiniramo vrijednosti, unapređujemo tržište BiH, kao i objedinjujemo inovacije za naše partnere.

AVAD je naša konkurentska prednost, mjesto za naše partnere gdje pronalaze rješenja i edukovani kadar za sve upite i zahtjeve koje nalaže savremeni sistem poslovanja.

MARKETING PODRŠKA

adekvatna podrška partnerima putem marketing in the box sistema. Ovi programi uključuju lansiranje proizvoda/usluge, informacije o seminarima, podršku partnerima u marketiranju tržišta.

ODGOVARAJUĆI PROIZVODI ZA TRŽIŠTE

savršeno poznavanje distribucijske mreže omogućava da putem naših kanala distribucije predvidimo potrebe svojim partnera, da ponudimo najnovije i najnaprednije modele iz linije proizvoda/usluga, sa zajedničkim ciljem zadovoljenja potreba krajnjih korisnika.

EDUKACIJA

pružamo svojim partnerima transfer znanja, obuku kako za komercijalnim tako i tehničkim potrebama. Što je na kraju, ključno za zadovoljstvo krajnjih kupaca.

PRED-PRODAJNE I POST-PRODAJNE USLUGE

prodajna i tehnička podrška u bilo kojem trenutku, kada se ukaže potreba, sa ciljem rješenja i unapređenja poslovanja partnera. Pomoć pri rješenju prodajnih i tehničkih problema, dodatne potrebe za specifikacijama proizvoda, cjene, ili post-prodajne probleme kod krajnjeg korisnika.

Maja Malbašić

Maja Malbašić

Business Development Manager

Odgovorna za stvaranje, komuniciranje, izvršavanje i održavanje ključnih strateških planova.
Voditelj VAD tima.
Fokus: IBM Software

Zdravko Skeledžić

Zdravko Skeledžić

Product Line Sales Manager

Posjeduje talenat za organizaciju i multitasking, zajedno sa bogatim znanjem o IT industriji fokusiran na upravljanje i implementaciju dodjeljenih projekata.
Fokus: Dell Commercial

Kenan Serhatlić

Kenan Serhatlić

Product Line Sales Manager

Posjeduje sklonost analitičkom rješavanju zadataka. Stručnim znanjem o hardware komponentama odgovara na specifične zahtjeve klijenata i pronalazi idealno rješenje.
Fokus: Lenovo

Ajdin Zilić

Ajdin Zilić

Product Line Sales Manager

Voli tehnologiju i njegovi interesi su u širokom rasponu, bilo šta što se povezuje na internet. Njegov cilj je pronaći rješenja koja najbolje služe potrebama kupaca.
Fokus: Networking & Security

Iva Stanić

Iva Stanić

IT Manager

Stručnim znanjem i stalnim usavršavanjem pruža podršku kako cjelokupnom VAD timu tako i poslovnim partnerima.

Amna Kulović

Amna Kulović

Customer Care Manager

Odlikuju je profesionalan pristup, ljubaznost i komunikacijske vještine. Fokusirana je na podizanje partnerskih odnosa na viši nivo.