/* Link */ #et-secondary-nav .menu-item a{ position:relative; left:-955px; }

Kupite svoj prvi Dell u ASBIS-u i osvojite nagradu!

Kupite Latitude laptop + Docking Station i osvojite vaučer u vrijednosti 50$*

Kupite Vostro laptop + Dell torbu za laptop i osvojite vaučer u vrijednosti 30$*

*Za detalje o osvajanju vaučera pogledajte dole navedene Uslove i odredbe

Za kupovinu bundle-a birajte uređaje dostupne sa lagera. Obavezno prihvatite uslove promocije na Dell partner portalu kako bi bili u mogućnosti osvojiti vaučer.

Uslovi i odredbe:

• Dell ima pravo da promijeni ili završi promociju bez prethodne najave.
Minimalni prag: 1 kupovina (Latitude ili Vostro combo) tokom promotivnog perioda. Jedan partner može osvojiti najviše do 5 vaučera.
• Prihvatljivi proizvodi: Latitude laptop + Docking Station i/ili Vostro laptop + Dell torba za laptop
Promocija važi od 11. marta do 20. aprila 2019. godine
• Promocija važi za: CEE
Partneri koji mogu učestvovati: Ova promocija je dostupna partnerima koji su dostigli minimalni prag u promotivnom periodu i koji su registrovani u Dell Partner Programu.
• Rezultati promocije će biti izračunati na osnovu izvještaja o prodaji ASBIS-a gdje je potreban vaš Dell registrirani ID
• Osvojena nagrada se plaća kao vaučer za kreditnu karticu koji se dostavlja direktno preko agencije Dell. Vaš zarađeni iznos će doći na vašu adresu u obliku kreditne kartice koju ćete moći koristiti na većini benzinskih stanica u vašoj zemlji. Vaša kartica je spremna za korištenje na svim benzinskim stanicama, nije potrebna aktivacija. Kao i kod bilo koje prepaid kartice, ona je učitana sa određenim iznosom koji se postepeno odbija nakon plaćanja, a na osnovu vaših transakcija. Kartica se može koristiti na svim benzinskim stanicama sa POS sistemom. Kada potrošite stanje na kartici, ona više nije validna i ne može se ponovo koristiti ili ponovo učitati.
• U slučaju bilo kakvog propisanog oporezivanja koje treba primijeniti na osvojene nagrade od strane organizacija koje sudjeluju u projektu i pojedinaca, te porezne obaveze su odgovornost partnera i primatelja nagrade.

Za dodatne informacije, kontaktirajte nas.